De Nationale Rijbewijs Dienst: een ABC-tje!

A: Na het Aanmelden nemen wij direct contact met je op. Aan de hand van jouw voorkeuren kiezen we een goede instructeur in je eigen omgeving. Je bepaalt zelf wanneer je start en hoe lang je over de rijopleiding wil doen.

B: Het Begin van je rijopleiding is een vrijblijvende twee uur durende rijtest van € 58,-. De instructeur haalt je thuis op. Tijdens de rijtest kun je zelf kennismaken met de instructeur en de kunst van het autorijden. Na twee uur rijles op de openbare weg, heeft de instructeur een goed beeld van je rijvaardigheid en leervermogen. Op basis hiervan doet hij een passend en scherp aanbod, zodat je er zeker van bent dat je niet teveel betaalt.

C: Tijdens de lessen worden alle aspecten van het autorijden behandeld. Door de goede begeleiding van de instructeur kan het maximale uit elke rijles gehaald worden. Zo ben je met zo min mogelijk lessen uitstekend voorbereid op het CBR praktijkexamen. Door hun jarenlange ervaring weten onze instructeurs precies wat elke leerling nodig heeft om het rijbewijs in één keer te kunnen behalen.